Ministrul Economiei, dupa ce a fost intrebat de un protestatar cata spaga a luat: Cum va permiteti? Sunt un om cinstit

Ministrul Economiei, Lucian Bode, a sarit ca ars dupa ce un protestatar l-a intrebat, luni, cata spaga a luat pentru privatizarea Cupru Min. "Cum va permiteti sa ma intrebati asa ceva? Sunt un om cinstit, uitati-va in ochii mei”, a fost raspunsul lui Bode, conform Mediafax.

In timpul derularii licitatiei publice cu strigare pentru privatizarea pachetului integral de actiuni la Cupru Min, un numar restrans de protestatari, 5-6 persoane, se afla la sediul Ministerului Economiei, declarandu-se impotriva vanzarii Cupru Min.

La un moment dat unul dintre protestatari l-a intrebat: "Domnule ministru, cata spaga ati luat?"

Bode a raspuns ca este un om cinstit si nu permite astfel de acuzatii si l-a invitat pe protestatar la discutii.

"Cum va permiteti sa ma intrebati asa ceva? Sunt un om cinstit, uitati-va in ochii mei. Cum va numiti? Ma deranjeaza acest mod de abordare. Asa vreti sa discutam? Va invit la discutii", a raspuns Bode, dupa care a urcat spre biroul sau.

O firma necunoscuta din Canada, Roman Cooper Corp., a fost declarata castigatoare a licitatiei pentru preluarea integrala a capitalului Cupru Min, detinuta de Ministerul Economiei. Licitatia cu strigare a avut loc luni.

foto: Intact Images

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri