Căutare Live

Ministrul Economiei: Industria HoReCa şi turismul sunt grav afectate. Fac un apel la cei care au plătit avansuri, să nu meargă să ceară într-un ritm susţinut rambursarea, firmele riscă să intre în faliment

Industria HoReCa şi turismul sunt grav afectate, spune ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, care face un apel la cei care au plătit avansuri, să nu meargă să ceară rambursarea într-un ritm susţinut, deoarece riscă să ducă firmele în faliment.

"Industria HoReCa şi turismul sunt grav afectate. De aceea fac un apel la cei care au plătit avansuri, să nu meargă să ceară într-un ritm susţinut. Riscă să ducă firmele în faliment şi atunci chiar că nu vor mai avea de unde recupera banii. Cel mai prudent lucru pe care ar trebui să îl facă, eu dacă aş fi client şi aş fi vrut să merg în vacanţă în vară, în toamnă, aş aştepta, aş cere un voucher, o reprogramare, să fiu sigur că banii vor fi recuperaţi ulterior crizei", scrie pe Facebook ministrul.

Virgil Popescu mai spune că împreună vom trece şi de această criză.

"Le mulţumesc celor din industria auto, care în ciuda problemelor pe care le au din cauza crizei coronavirusului, au transmis că vor să ajute economia în aceste momente dificile şi găsesc soluţii punctuale pentru a produce echipamente medicale necesare", a adăugat el.

Sursa : news.ro

Comisia Europeană lansează o iniţiativă de 100 de miliarde de euro pentru menţinerea locurilor de muncă şi sprijinirea î... SANADOR lansează serviciul Dr. SANADOR - consultații medicale online...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri