Antena Căutare

Moody's a retrogradat cele mai importante banci din Austria si Germania

Agentia de evaluare financiara Moody's a scazut, in aceasta dimineata, nota celor mai mari banci din Austria: Erste, Raiffeisen si UniCredit BankAustria. Pe lista s-au mai aflat si sapte banci din Germania.

Primele doua sunt active si in Romania iar UniCredit BankAustria este o filiala a grupului Unicredit, prezent si el in tara noastra.

Ratingul Erste Group Bank a fost coborat cu doua trepte, la "A3", in timp ce calificativele Raiffeisen si UniCredit Bank Austria au fost reduse cu cate o treapta, la "A2", respectiv "A3".

Agentia a atribuit perspectiva negativa noilor ratinguri ale Erste si UniCredit Bank Austria, in timp ce calificativul Raiffeisen are perspectiva stabila.

Moody's isi justifica decizia chiar prin "expunerea puternica a celor trei banci in Europa de Est". Decizia este, totusi, surprinzatoare, deoarece toate cele trei banci au avut rezultate financiare excelente in primul trimestru.

FOTO: Intact Images

Ce sfaturi le-ar da grecii antici grecilor moderni pentru a iesi din criza... Salariul mediu a crescut. Afla in ce domenii s-au inregistrat cele mai mari cresteri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x