Căutare Live

MRU: Romania vrea sa dezvolte relatiile economice cu China

Romania intentioneaza sa dezvolte relatiile economice cu China, a anuntat premierul Mihai Razvan Ungureanu. Ritmul de crestere a exporturilor romanesti l-a depasit pe cel al importurilor, in 2011.

"In extinderea relatiilor economice cu tarile emergente, si pentru Romania, ca si pentru toate celelalte state, China reprezinta un interes strategic"


"Romania a atras in ultimele doua decenii investitii straine directe de peste 53 miliarde euro, iar in actuala conjunctura economica, caracterizata prin incertitudini si dificultati economice, diversificarea schimburilor comerciale si a paletei de investitori, inclusiv cu emergenta tot mai pronuntata a unor mari puteri economice, constituie o prioritate a Guvernului. In acest sens, luam ca exemplu schimburile comerciale cu China"


Sute de intreprinzatori greci isi muta afacerile in Bulgaria din cauza crizei... Salariul mediu net a crescut cu 5 lei in februarie- 1472 de lei...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri