Antena Căutare

Mutarea Ubisoft Bucureşti într-un nou sediu, una dintre cele mai mari tranzacţii imobiliare ale anului

Dezvoltatorul de jocuri Ubisoft Bucureşti a anunţat, vineri, planul de relocare în 2021 într-o nouă clădire de birouri din cadrul proiectului J8 Office Park aflat în zona Jiului şi dezvoltat de către Portland Trust, aceasta fiind una dintre cele mai mari tranzacţii de închiriere ale acestui an.

Dezvoltatorul de jocuri Ubisoft Bucureşti a anunţat, vineri, planul de relocare în 2021 într-o nouă clădire de birouri din cadrul proiectului J8 Office Park aflat în zona Jiului şi dezvoltat de către Portland Trust, aceasta fiind una dintre cele mai mari tranzacţii de închiriere ale acestui an.

Decizia vine în contextul în care Ubisoft şi-a propus să fie liderul industriei de entertainment prin extinderea companiei atât din punct de vedere numeric, cât şi în ceea ce priveşte nivelul de expertiză.

”După 15 ani de parteneriat cu Dageco, care ne-a ajutat să le oferim angajaţilor noştri un spaţiu de lucru plăcut şi confortabil, a venit momentul să facem un pas înainte. Am vrut ca Portland Trust să construiască viitorul nostru sediu, care sa asigure cel mai bun mediu pentru nevoile şi creativitatea echipelor noastre aflate în creştere. De asemenea, dedicăm un spaţiu de peste 750 de metri pătraţi pentru desfăşurarea proiectelor noastre educaţionale, precum Ubisoft Coding Campus, destinat studenţilor care se pregătesc pentru o carieră în industria jocurilor video”, a declarat Sebastien Delen, Managing Director, Ubisoft Bucureşti.

Ubisoft Bucureşi va ocupa aproximativ 30.000 de metri pătraţi din proiectul J8 Office Park, localizat în imediata apropiere a staţiei de metrou Jiului.

”Ne dorim să creăm un sediu care să satisfacă pe deplin nevoile partenerului nostru, fără a face compromisuri la nivel de design, tehnologie sau sustenabilitate, care sa încorporeze o serie de concepte inovatoare privind spaţiul de lucru. De asemenea, în linie cu viziunea noastră despre menţinerea unui mediu înconjurător cât mai curat, J8 Office Park se va alinia la cele mai înalte standarde de eficienţă şi sustenabilitate energetică şi vom realiza toate demersurile pentru obţinerea acreditării BREEAM Excellent”, a spus Florin Furdui, Country Head Portland Trust.

Printre facilităţile clădirii se vor număra şi o sală privată de sport mai mare, o cantină mai spaţioasă, inclusiv zone de gaming şi relaxare pe fiecare etaj. De asemenea, noul sediu va include un spaţiu verde dedicat exclusiv angajaţilor, o zonă de parcare optimizată cu tehnologie de recunoaştere automată a vehiculelor, staţii de încărcare pentru maşinile electrice şi rasteluri pentru biciclete.

Sursa : news.ro

Grupul Banca Transilvania se extinde în domeniul pensiilor private şi achiziţionează integral Certinvest Pensii... Cârnaţii de Pleşcoi, al şaselea produs românesc recunoscut oficial în UE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x