Noi reguli pentru programul "Prima Casa"

Senatorii au decis ca beneficiarii programului "Prima Casa" sa poata fi persoanele care nu au detinut incepand cu anul 2000 si pana la data solicitari creditului garantat, in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia, nicio locuinta, indiferent de modul in care a fost dobandita. Totodata, un nou amendament spune ca locuintele pot fi construite pe terenul aflat in proprietate.


Potrivit unui nou amendament locuintele pot fi construite de beneficiari care detin in proprietate terenul pe care urmeaza sa se contruiasca locuinta, sau prin asociatii fara personalitate juridica, cel putin unul dintre asociati fiind proprietarul terenului pe care urmeaza sa se construiasca locuintele.

Senatorii au eliminat din textul ordonantei mentiunea potrivit careia asociatiile fara personalitate juridica care pot participa la acest program trebuie sa fie constituite din minimum sapte beneficiari.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri