Antena Căutare

O companie din Grecia va achita o datorie in 391 de ani!

In conditiile in care 25% dintre greci au incetat sa-si mai ramburseze imprumuturile la banci din cauza reducerilor salariale, a majorarilor si taxelor sufocante, o companie care datoreaza 750.000 de euro (977.962 dolari) pentru asigurarile sociale la fondul de stat IKA si-a restructurat datoria pentru o perioada de 391 ani, relateaza agentia de presa elena Ansa.

Astfel, conform deciziei judecatoresti, aceasta urmeaza sa-si achite datoria restructurata in 4.700 de rate lunare a cate 160 de euro, ultima plata fiind stabilita pentru data de 31 martie 2404.

Cazul a fost facut public de catre parlamentarul Giorgos Kyrtsis, din partea fortelor democratice de stanga, care a adus copia deciziei in forul legislativ, dand-o drept exemplu a inventivitatii in cazuri disperate. Pana si la un pas de prapastie se poate gasi o solutie.

Numele companiei nu a fost facut public, iar la aceasta solutie s-a putut ajunge datorita faptului ca IKA Social Security Organization a fost dispusa sa recupereze datoria chiar si in aceste conditii, desi pana la calendele grecesti pare doar un pas.

Citeste continuarea articolului in incomemagazine.ro!

Zece solutii pentru un Fisc mai "prietenos" si eficient... Statele arabe vor sa investeasca 740 miliarde dolari in proiecte energetice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x