Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

O firma portocalie a castigat doua contracte in valoare totala de 60 mil. euro

Compania Delta ACM 93 controlata de omul de afaceri Florea Diaconu si condusa de Ionel Pirpiliu, fratele deputatului PDL de Bucuresti Stefan Pirpiliu, a castigat doua contracte de modernizare a unor drumuri nationale in valoare de 262 milioane de lei (aproape 60 milioane de euro) cu Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale.

Primul dintre aceste contracte, in valoare de 151,4 milioane de lei, vizeaza reabilitarea a 47 de kilometri din DN56, Craiova-Calafat. La licitatie s-au prezentat 12 companii iar criteriul de atribuire a fost pretul cel mai scazut.

Cel de-al doilea contract a fost atribuit Delta ACM 93 pentru proiectare, asistenta tehnica si executie lucrari pentru modernizarea unui sector din soseaua de centura a Bucurestiului, ce leaga autostrada A1 de autostrada A2.

Compania lui Florea Diaconu s-a asociat aici cu Azvirt LLC-Maxidesign, iar valoarea contractului este de 106,6 milioane de lei. Au fost primite 5 oferte si castigatorul a fost ales tinandu-se cont de pret, in proportie de 80%, si de proiectul tehnic, 20%.

Tot articolul, pe Fin.ro

Recomandari