O nouă concurență din Silicon Valley pentru giganții din HR, siftgo.com, o platformă online fondată de doi români

 

Corporația SIFTGO INC. va lansa pe plan mondial, în mai puțin de o lună, siftgo.com, o platformă menită să ușureze procesul de recrutare prin intermediul motorului său inteligent de căutare configurabil

SIFTGO INC., o corporație cu sediul în Silicon Valley – California, fondată de doi români, a dezvoltat un nou concept pentru industria de HR și pregatește lansarea platformei online siftgo.com, o concurență directă a giganților din sector, precum LinkedIn, Indeed, Glassdoor și Monster, site-urile de freelanceri fiind și ele incluse în categoria concurențială.

Platforma a fost concepută pentru a facilita atât procedura de selecție și recrutare, cât și pe cea a găsirii unui loc de muncă sau a unei colaborări.

Siftgo.com are la bază un motor de căutare avansată, cu ajutorul căruia se vor putea găsi, la nivel mondial, persoanele care corespund nevoilor solicitantului, indiferent de natura acestora. Rezultatul va permite vizualizarea tuturor profilurilor ce îndeplinesc cerințele, cu gradul de potrivire aferent, având astfel certitudinea similarității profilului dorit înainte de a fi contactată persoana în cauză.

Bazează-te pe tine, alege siftgo.com! “Exact asta am făcut ca acest concept să ia naștere, ne-am bazat pe propriile experiențe, nevoi și cunoștințe în domeniu, acumulate de-a lungul anilor de muncă și studiu. Nu suntem noi inventatorii recrutării online, dar am conceput un algoritm care-i permite celui interesat să-și gasească potențialul angajat, colaborator sau chiar partener, în timp real, oriunde în lume, și să intre în contact cu acesta pentru mai puțin de un dolar”, spune Oana Dăscălescu, co-fondator al siftgo.com.

Siftgo.com aduce o serie de aspecte inovative la nivel internațional, cum ar fi posiblitatea certificării informațiilor publicate, un calendar de disponibilitate aferent fiecărui utilizator aplicant, crearea propriei echipe, dar și faptul că își vor putea face cont chiar și cei fără cunoștinte de navigare web sau conexiune la Internet, iar fondatorii sunt convinși că platforma va câștiga utilizatori prin prisma practicabilității sale.

Echipa pregătește ultimele detalii ale lansării, având peste 200 de contracte semnate cu societăți din întreaga lume ce doresc să beneficieze de serviciile platformei și cu mai mult de 10.000 de subscriberi ce și-au anunțat dorința de a-și crea un cont pe siftgo.com.

 

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe