O româncă de 29 de ani, la un pas să nască în stradă în Italia, din cauza traficului intens! Toți șoferii au ignorat-o 

O româncă în vârstă de 29 de ani, care se afla blocată cu mașina pe o stradă din Zibido San Giacomo, Italia, a fost la un pas de a naște în plină stradă, însă a fost ajutată de carabinieri și a ajuns la spital la timp. 

O româncă în vârstă de 29 de ani, care se afla blocată cu mașina pe o stradă din Zibido San Giacomo, Italia, a fost la un pas de a naște în plină stradă, însă a fost ajutată de carabinieri și a ajuns la spital la timp.

Femeia în vârstă de 29 de ani se afla în mașină alături de pietena sa, în momentul în care i s-a rupt apa. Cele două n-au putut să înainteze pe via Gatamelata din Milano, din cauza traficului intens, iar copilul risca să vină pe lume în mijlocul străzii.

Citește și: Cum arată după naștere românca măritată cu milionarul care deţine Statuia Libertăţii

Deși au încercat să le explice șoferilor că au probleme, nimeni nu le-a venit în ajutor. Ulterior, însă, o patrulă a carabinierilor a înțeles despre ce este vorba. Astfel, oamenii legii le-au ajutat pe femei să ajungă la spital, iar tânăra a născut în siguranță o fetiță.

Ea e Saybie, cea mai mică luptătoare din lume! A cântărit cât un măr la naștere, iar medicii i-au dat doar o oră de trăit. „E o minune” - Foto

Acum, atât mămica, rezidentă în localitatea italiană de lângă Milano, cât şi micuţa Teodora se simt bine şi sunt înconjurate de familie şi prieteni.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri