Antena Căutare

Ofertele imobiliare continua sa apara, dar preturile nu scad

Chiar daca au bani, romanii nu se mai lasa convinsi cu usurinta atunci cand vor sa cumpere o locuinta. Ca sa-i atraga, dezvoltatorii si vanzatorii scornesc tot felul de promotii insa soptesc ca mai jos de atat preturile nu mai pot sa scada.


"Un client care are numerar automat o sa cumpere la un pret mai bun, vanzarea se face mult mai repede, este mult mai sigura", a precizat Andrei Rusu, agent imobiliar.

Dezvoltatorii si vanzatorii de case noi spun ca preturile nu pot scadea mai mult.

"Vanzarile in ultima perioada au fost axate in special pe creditul ipotecar si Prima casa, mai putin prin varianta cash, speram intr-o revigorare a pietei", a declarat Adrian Ciripoiu, reprezentant dezvoltator imobiliar.

"Noi ne-am propus la inceputul anului un target de 80 de apartamente in 2010, am ajuns undeva la 60 de apartamente. Nu ne-am atins targetul, dar este peste 50%, ca si procent", a spus Alexandra Chivu, reprezentanta unui investitor.

Vanzarile au mers greu pentru toti. In Capitala s-a vandut numai un sfert din cele 10.000 de locuinte noi puse la vanzare anul acesta. Asta desi preturile caselor au scazut cu aproximativ 15% fata de 2009, ajungand la o medie de 1.200 de euro pe metru patrat construit.

Cum arata Romania de ziua ei... Leul isi reia deprecierea fata de euro. Vezi cursul valutar!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x