Antena Căutare

Oficial irakian: "Suntem interesati sa furnizam gaze prin proiectul Nabucco"

Nabucco este un proiect de mare importanta pentru Irak, a declarat ministrul de externe irakian, Hoshyar Zebari intr-un interviu acordat trend.az.

Irakul este interesat sa participe la proiectul Nabucco, fiind in negocieri pentru furnizarea de gaze catre Europa. "Irakul este pregatit sa propuna resursele sale pentru acest proiect strategic, care este de mare importanta pentru tara", a declarat Zebari.

Proiectul Nabucco este puternic sustinut de Uniunea Europeana, fiind vazut ca fiind principala modalitate de a reduce dependenta Europei de gazele rusesti. "Suntem increzatori ca Nabucco ofera cea mai buna ruta pentru exportul gazelor naturale din Azerbaijan si alte surse. Nabucco este proiectul european emblematic in coridorul de gaze naturale din Europa de Sud - Est", a declarat Reinhard Mitschek, Managing Director, NABUCCO Gas Pipeline International GmbH.

Citeste articolul integral pe hotnews!

Creditele acordate populatiei si mediului de afaceri, in crestere cu 1,3%... UPDATE! Gheorghe Ialomitianu: "Taxele si impozitele nu vor fi majorate in 2012"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x