Antena Căutare

Oficial! Salariile bugetarilor vor creste de la 1 iulie

Salariile bugetarilor vor creste de la 1 iulie si ar urma sa ajunga la nivelul celor din 2010. Este asigurarea pe care a dat-o astazi ministrul Gabriel Berca subordonatilor sai din Neamt.

Mai mult, ministrul a declarat ca prioritatile institutiei pe care o conduce sunt, pe langa combaterea evaziunii fiscale si destructurarea clanurilor interlope, suplimentarea urgenta a numarului de politisti in mediul rural. Numai in Neamt s-au dat aprobari pentru angajarea a 57 de agenti de luna viitoare. Comisia Europeana a fost deja notificata ca vor creste usor cheltuielile de personal.

Bugetarii isi vor primi salariile reintregite cel mai probabil in luna iulie pentru luna iunie, a declarat, astazi, la Piatra Neamt, ministrul Administratiei, Gabriel Berca.


Intrebat despre revenirea la salariile dinaintea taierilor din anul 2010, ministrul Administratiei si Internelor a raspuns: "nu este o decizie luata in acest sens dar stiu ca la Ministerul de Finante se lucreaza in acest scop. Cel mai probabil, in luna iulie vor fi luate salariile reintregite, pentru luna iunie. Se va reveni cu procentul necesar pentru a acoperi diferenta pana la 25 la suta".

Ministerul de Finante lucreaza la acest lucru, cu aplicabilitate din iulie. Salariile trebuie sa revina in Romania la nivelul din 2010. Este o obligatie a Guvernului Ungureanu, a membrilor cabinetului.

Casa Nationala de Pensii are pierderi de 130 de milioane de euro si datorii de 6 miliarde... Ford va renunta la 250 de angajati de la Craiova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x