Antena Căutare

Oltchim va reporni petrochimia de la Arpechim

Combinatul chimic de stat Oltchim Rm.Valcea va porni la finalul acestei luni prima instalatie de pe platforma petrochimica Arpechim Pitesti, unitate cumparata in decembrie 2009, a anuntat conducerea societatii. ,,Prin punerea in functiune a acestei instalatii vom reusi sa securizam o parte din alimentarea cu materii prime a combinatului Oltchim, si anume aprovizionarea cu propilena pentru propenoxid si oxo-alcooli, precum si aprovizionarea cu propan care va fi folosit ca materie prima pentru instalatia de piroliza.



"Orice strategie care nu tine de aceste realitati este perdanta pe termen lung si distructiva pentru soarta combinatului",


Ieri pe Bursa de Valori titlurile Oltchim au facut din nou senzatie dupa ce cotatia a crescut cu aproape 15%. Dupa prima ora, unii investitori au inceput sa introduca ordine de cumparare la preturi in crestere, iar cu putin inainte de ora 12.00 au fost transferate doua pachete mai mari, reprezentand 0,5% din titlurile companiei. Cotatia a urcat cu aproape 15% cu cateva minute inainte de tranzactiile cu cele doua pachete si pana la inchidere a ramas in punctul maxim de crestere.

sursa:Financiarul

IBM depaseste Microsoft la valoarea de piata... Romania, printre cele 21 de tari care ar putea intra in faliment...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x