Antena Căutare

OMV Petrom a ieftinit carburantii. Vezi noile preturi!

OMV Petrom a ieftinit benzina cu patru bani pe litru si motorina cu trei bani pe litru, informeaza Antena 3, care citeaza Ghimpele. Reducerea de pret la carburantii vanduti prin propriile statii de distributie a intrat in vigoare luni dimineata.

Dupa ieftinire, la statia Petrom din Soseaua Pipera din Bucuresti, un litru de motorina standard va costa 6,04 lei, iar motorina extra, 6,27 lei litrul. Pentru un litru de benzina Standard 95 se va plati 5,74 lei, iar pentru benzina Extra 99, 6,16 lei pe litru.

La statiile unde Petrom practica preturi mai mici in Bucuresti, cele din zona de sud a orasului, spre exemplu, pretul la benzina va cobori sub pragul de 5,6 lei litrul, iar motorina sub cel de sase lei.

Companiile petroliere ajusteaza preturile la carburanti in functie de cotatiile la titei si la produsele petroliere pentru zona lor de referinta, dar si de conditiile de pe piata locala.

sursa: Antena3.ro

foto: Intact Images

Topul celor mai puternici zece exportatori... Romanii sunt tentati sa emigreze in cel mai bogat loc din Europa. Secretele unei tari "ca afara"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x