Antena Căutare

ONT Carpati va intra in faliment

Actionarii firmei hoteliere ONT Carpati (ONZV), care detine 35% din actiunile companiei de administrate a hotelului de cinci stele JW Marriott din Bucuresti, au aprobat intrarea in faliment.

ONT Carpati are o datorie de 5 milioane euro catre actionarul majoritar, Bank of Cyprus. Institutia de credit detine 93,82% din actiunile ONT Carpati prin intermediul Gosman Properties.

Pe ordinea de zi a AGA figura o propunere de majorare a capitalului social cu 8,2 milioane lei, banii fiind necesari pentru "remedierea situatiei societatii pana in octombrie 2013", insa aceasta a fost respinsa. Actionarii au aprobat, insa, intrarea directa in faliment.

Anul trecut, ONT Carpati a inregistrat o cifra de afaceri in crestere cu 12%, la 10,2 milioane lei, si pierderi de 46,2 milioane lei. Pierderile au fost determinate de "deprecierea referitoare la creanta imobilizata datorata de SCHG (Societatea Companiilor Hoteliere Grand, care detine hotelul Marriott - n.r.)", deprecierea fiind de 59,5 milioane lei, potrivit raportului anual al companiei.

ONT Carpati mai detine hotelul de patru stele New Montana din Sinaia. Firma este listata pe piata Rasdau si are o capitalizare de 22 milioane lei.

Sursa: incomemagazine.ro

Solutie in criza pentru cresterea veniturilor: investitiile in trainingul angajatilor... Agentia Europeana pentru Siguranta Alimentara a decis ca porumbul modificat genetic sa ramana pe piata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x