Antena Căutare

(P) Ce beneficii ai dacă îți deschizi cont George. Descoperă ce alte avantaje ai, pe lângă comision 0 la administrare și retragere

Contul online George vine cu numeroase beneficii. Descoperă mai multe în rândurile următoare despre oferta BCR.

Contul online George vine cu numeroase beneficii. Descoperă mai multe în rândurile următoare despre oferta BCR. | BCR

BCR pune la dispoziție mai multe tipuri de carduri de debit: George Standard, George Gold și George Platinum. Pentru toate trei, banca percepe comision 0 pentru retragerile de numerar la orice ATM în România și din străinătate și 0 comision pentru plăți în lei prin George către orice bancă din România.

Care sunt avantajele cardurilor BCR, pe lângă comision 0 la administrare și retragere

Beneficiile de mai sus nu sunt singurele. De exemplu, BCR Gold include și o asigurare de călătorie, precum și Acces Business Lounge în aeroporturile din București și Cluj.

Cardul George Platinum aduce asigurare de călătorie pentru întreaga familie, dar și acces Business Lounge aeroport în București Cluj, Timisoara și în peste 1.300 de saloane VIP ale aeroporturilor din toată lumea.

Articolul continuă după reclamă

În plus, costurile de administrare ale contului George, indiferent pe care îl alegi, sunt 0 dacă încasezi salariul la BCR. Aplicația George pune la dispoziție o listă întreagă de colaboratori și dacă activezi ofertele, primești bani înapoi când îți faci cumpărăturile de la ei, prin Moneyback.

Totul este doar la un click distanță. După ce îți faci cont online, aplicația prietenoasă te ajută să trimiți instant bani apropiaților. Tot din confortul tău, în doar câteva minute, cu George poți accesa și un credit nevoi personale.

Cum funcționează George Moneyback, unul dintre beneficiile cardului George

Deschizi aplicația George, secțiunea Profil - Moneyback și activezi oferta cu un simplu tap, oriunde și oricând.

Apoi plătești cu cardul la comerciant și primești suma echivalentă reducerii Moneyback, direct în contul asociat cardului BCR sau George.

Dacă ești client BCR și ai un card George îți poți activa GRATUIT opțiunea Moneyback direct din aplicația mobilă.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x