Antena Căutare

(P) Ce oferte de joburi part-time găsești în Constanța

22% dintre români și-ar dori să se mute în Constanța, motivele lor fiind destul de convingătoare: apropierea de mare, calitatea vieții și economia în dezvoltare a orașului, arată un studiu al Băncii Mondiale.

Ce oferte de joburi part-time găsești în Constanța

Poți găsi peste 3.000 de locuri de munca Constanta pe eJobs.ro, dintre care peste 1.200 de locuri de munca part-time, care-ți permit să-ți continui studiile, să dedici mai mult timp familiei sau să-ți sporești veniturile. Cele mai ofertante industrii pentru joburi part-time sunt retail, call-center, industria frumuseții și medicina. Descoperă ce oportunități de angajare ai pe litoral!

Text: Steluța Năstase-Lupu

De ce să alegi un job part-time în Constanța

Orașul îți oferă ocazia de a urma o specializare la Universitatea Ovidius, unde poți alege un program de studiu la distanță în Afaceri Internaţionale, Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor, Contabilitate şi Informatică de Gestiune, Finanţe şi Bănci, Medicină, Educație Fizică și Sport.

Ai ocazia să-ți iei un job part-time în domeniul în care te specializezi și astfel să-ți sporești șansele de avansare sau de a câștiga experiență pentru un loc de muncă mai bine plătit. Dacă lucrezi deja full-time și îți dorești să-ți suplimentezi veniturile, marile companii de transport/logistică din țară recrutează noi colegi în Constanța, câștigurile fiind direct proporționale cu implicarea și cu timpul dedicat. O altă opțiune este să lucrezi part-time ca asistent sau consilier în vânzări - retail, pentru branduri cunoscute în țară, care investesc în trainingul tău.

Chiriile în Constanța pentru o garsonieră sunt 200-250 euro (în funcție de zonă), mai mici decât în București și Cluj, unde pornesc de la 300 de euro.

Joburi part-time care-ți permit să-ți începi cariera sau să-ți suplimentezi veniturile

1.Consilier Vânzări Fashion

Dacă ești student și îți dorești un job part-time, prin care să-ți dezvolți abilitățile în vânzări și să înveți mai multe domeniul fashion, companiile prezente în mall-uri își măresc echipa cu noi consilieri în vânzări. Contează să ai minimum studii medii, cunoștinte de utilizare PC și, de preferat, dar nu obligatoriu experiență în domeniu, angajatorii oferind training. Cel mai mult contează felul tău de a fi, entuziasmul, abilitățile de comunicare, inițiativa, responsabilitatea și atenția la detalii te ajută să te califici pentru acest job.

Câștigul tău: salariu fix, comision din vânzări, bonuri de masă, decont transport; training specializat; mediu de lucru plăcut si profesionist; oportunitatea de a avansa în cadrul companiei.

2.Customer Support

Nu ai experiență și cauți un prim job care să-ți ofere ocazia de a te dezvolta profesional? Poți alege jobul de Customer Support, unde interacțiunea zilnică cu diferiți clienți poate fi startul de care ai nevoie pentru dezvoltarea ta. Este important să comunici clar și eficient, să ai o atitudine pozitivă, să fii orientat către clienți și să abordezi fiecare comunicare cu multă răbdare.

Câștigul tău: posibilitatea de a lucra part-time și de acasă, training specializat pentru dicție și comunicare eficientă, oportunități de dezvoltare, program de lucru flexibil, în ture.

3.Agent vânzări credite

Îți place să lucrezi cu oamenii, să le cunoști poveștile și să le poți oferi ajutor atunci când au nevoie? Dacă îți dorești un job cu program flexibil care să-ți ofere ocazia de a-ți suplimenta veniturile, poți aplica pentru companiile specializate în creditare. Principalele tale responsabilități vor fi să promovezi serviciile companiei, să gestionezi portofoliul de clienți, să oferi suport clienţilor pentru a alege cea mai bună ofertă de creditare, adaptată nevoilor lor.

Câștigul tău: salariu fix plus bonus de performanţă, abonament de servicii medicale și asigurare în caz de accident, decont de transport, acces la programe de pregătire și dezvoltare.

4.Personal Trainer

Ai absolvit Academia de Educație Fizică sau un curs de Personal Trainer și eşti o persoană responsabilă, sociabilă şi entuziastă? Te poți angaja în industria wellness. Experiența ca antrenor personal și vorbitor de limba engleză sunt considerate avantaje. Cum arată activitatea ta zilnică? Vei concepe și urmări programele de antrenament într-un mod responsabil și cât mai sigur, în conformitate cu nevoile clienților, îi vei motiva și susține în antrenament și în procesul de schimbare a stilului de viață, vei înregistra programările și vei colabora cu celelalte departamente pentru a oferi servicii de calitate.

Câștigul tău: contract de colaborare, echipament de antrenamente, acces gratuit în cluburile wellness ale companiei, reduceri la parteneri, traininguri de specialitate.

5.Asistent medical în clinică de înfrumusețare

Ai formare de asistent medical sau kinetoterapeut și îți dorești o colaborare stabilă și pe termen lung în estetică? Clinicile de înfrumusețare din Constanța angajează asistent medical pentru evaluarea facială și corporață a pacienților, contribuția la prescrierea unor scheme personalizate de tratament, efectuarea de tratamente faciale și corporale, asistarea medicului estetician la nevoie. Pentru a te califica, pe lângă studii contează mult și inteligența emoțională și dorința de evoluție personală și profesională.

Câștigul tău: traininguri în vederea avansării pe alte posturi, poți lucra part-time sau full-time în ture, astfel încat să-ți poti gestiona timpul petrecut la muncă cu timpul liber pe care îl petreci cu familia sau cu prietenii.

Acum îți este mai ușor să-ți găsești jobul pe care ți-l dorești. eJobs îți pune la dispoziție peste 3.000 de locuri de munca Constanta și îți suntem alături în realizarea CV-ului și aplicarea la pozițiile care ți se potrivesc! Curaj! Sună cu încredere la 021.9124 (tarif normal), de luni până vineri, între orele 09:00 și 17:00.

Idei pentru un mic dejun sănătos. Începe ziua cu o masă plină de nutrienți
Dimineața, ai nevoie de o masă echilibrată, bogată în nutrienți, care îți oferă energie...
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023. Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023 spune că Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale...
Parteneri
Tartă cu zmeură și cremă de mascarpone. Prăjitură gustoasă, aromată și colorată
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x