Antena Căutare

(P) La HZone.Ro ai cele mai importante elemente când alegi găzduire web

Crearea unui website reprezintă un pas esențial pentru orice afacere online. Pe lângă faptul că acesta va fi precum o imagine a companiei, te ajută în atragerea unui număr mai mare de clienți. În momentul în care cumperi domeniul, trebuie însă să te asiguri că ai parte și de o găzduire web stabilă.

La HZone.Ro ai cele mai importante elemente când alegi găzduire web

Fiindcă există multe opțiuni când vine vorba de astfel de servicii, s-ar putea să nu știi exact ce să alegi. Mai jos vei afla 10 elemente importante când alegi cele mai bune servicii de găzduire web de la Hzone.Ro si să analizezi pentru a putea lua cea mai bună decizie!

1. Uptime

Nu este nimic mai neplăcut pentru un vizitator decât să dea click pe o pagină și să observe faptul că aceasta nu se încarcă. În plus, Google va aduce penalități dacă un brand nu este activ 24/7. De aceea, serviciile de hosting trebuie să aibă un uptime garantat de cel puțin 99,9%. La HZone ai parte de acest avantaj, fiind posibil să realizezi teste pentru a verifica procentul.

Deși în anumite circumstanțe se vor efectua lucrări de mentenanță sau alte operațiuni pentru protecția serverului, conținutul trebuie să rămână accesibil. În caz contrar, riști ca reputația companiei tale să fie una negativă și o să pierzi din clienți.

2. Spațiu liber

Un website de prezentare nu necesită multă memorie, deoarece conține doar 4-5 pagini în care compania este descrisă. Într-o asemenea situație, un pachet de 5GB precum cel de la Hzone.ro este mai mult decât suficient. Același lucru este valabil și pentru site-urile de portofolii.

Atunci când vrei să construiești un magazin online sau te aștepți la un număr mare de vizitatori, situația se schimbă. Nu ar fi o soluție bună să optezi pentru un plan de găzduire web ieftin, ci să te gândești la cel puțin 40GB liberi. În acest mod, vei putea adăuga elementele media și să susții traficul inițial fără să apară întârzieri.

3. Adrese de email

O adresă de email personalizată te ajută să menții legătură cu utilizatorii și să comunici într-un mod profesional cu aceștia. Atât timp cât folosești un serviciu precum Gmail sau Yahoo, nu te poți aștepta la un nivel de încredere ridicat din partea oamenilor. Soluția potrivită este să ai o denumire de tipul @siteulmeu.ro. Pe parcurs, este posibil să ai nevoie chiar de mai multe. Acest lucru se întâmplă când există un număr mare de mesaje și trebuie să le filtrezi. Este recomandat să cauți un plan de găzduire web de la Hzone.ro, care să-ți permită crearea de inboxuri suplimentare.

4. Tehnologia SSD

Dacă ești familiar cu optimizarea SEO, știi deja faptul că motoarele de căutare pun accent pe partea de user experience. Asta înseamnă faptul că viteza de pe website reprezintă un factor critic când vine vorba de stabilirea pozițiilor.

Pentru a te asigura că nu întâmpini întârzieri, verifică tehnologia utilizată. Serverele bazate pe SSD sunt o alternativă mult mai bună decât cele HDD. Modul de construcție garantează o diferență considerabilă în timpii de răspuns, ceea ce previne lagul și promite o experiență plăcută.

5. Securitatea datelor

Indiferent de dimensiunea afacerii tale online, în viitor te poți aștepta la atacuri cibernetice. Acestea se pot întâmplă oricând, deoarece mediul digital nu este mereu sigur. Vestea bună constă în faptul că poți trece ușor peste majoritatea amenințărilor. Pentru asta vei avea nevoie însă de un serviciu de găzduire web care vine la pachet cu antivirus. Spre exemplu, o combinație bună este protecția DDoS împreună cu Imunify 360.

Un alt serviciu de protecție util este cel de back-up automat. Prin intermediul acestuia, toate datele tale rămân în siguranță și reduci șansele de a pierde informațiile. Un back-up va putea restaura conținutul anterior, de îndată ce amenințările au fost îndepărtate.

6. Suportul pentru clienți

Un website implică elemente tehnice, iar uneori s-ar putea să nu știi cum funcționează acestea. În anumite situații nu vei putea trimite emailuri, o să faci o greșeală în partea de coduri sau o să ai accesul blocat în dashboard. Pentru a trece rapid pentru asemenea evenimente, este obligatoriu să ai parte de un suport tehnic de calitate. La Hzone.ro, același serviciu va fi valabil 24/7 și vei putea apela la cineva oricând prin sistemul de tichete.

7. Prețul

Costurile mari la găzduirea web nu garantează un nivel de calitate ridicat al serviciilor. În mod contrar, se poate să plătești prea mult pentru niște beneficii de care nu te folosești. Un serviciu ieftin se poate să fie tot ceea ce îți trebuie în faza inițială, iar caracteristicile pachetului sunt cele care determina modul în care vor decurge lucrurile. Firmele mari prezintă adesea un preț cu discount, care crește după primul an de activitate. De aceea, cel mai bine ar fi să te orientezi spre o companie cu prețuri fixe.

8. Certificatul SSL

Un certificat SSL este un protocol de securitate care menține datele sensibile criptate. Cu ajutorul acestuia, utilizatorii vor rămâne în siguranță după ce introduc informațiile de pe card, adresa de livrare sau numele și prenumele. În plus, un certificat trebuie să existe pentru a se evita mesajul care transmite faptul că site-ul web este nesigur. Google a anunțat de mult timp faptul că acesta este obligatoriu, însă nu trebuie să te ocupi neapărat tu de instalarea lui. Există companii de gazduire web care vor face asta pentru tine și vor actualiza certificatul tău în mod automat.

9. Nivelul de trafic

Dacă ai un nivel de trafic fix pe server, pot apărea întreruperi ale serviciului de îndată ce-l depășești. Din același motiv, ar fi mai bine să te gândești la achiziția unui plan de găzduire web cu trafic nelimitat. Acesta aduce flexibilitate și îți permite să profiți mai ușor de oportunitățile de creștere.

10. Categoria serverului

Majoritatea serverelor au la baza tehnologia Apache. Dacă îți dorești însă un nivel de performanță avansat, LiteSpeed ar putea fi o tehnologie mai utilă. Aceasta sporește considerabil timpul de răspuns, iar utilizarea resurselor va fi optimizată. Rezultatul va fi un host de până la 5 ori mai rapid decât cel clasic.

Concluzie

Alegerea unui server de găzduire web nu este întotdeauna o sarcină simplă. Totuși, vei reuși să iei decizia potrivită dacă ții cont de cele 10 elemente menționate mai sus. La HZone.Ro beneficiezi de cele 10 elemente menționate la planuri de găzduire web fiind adaptate la orice buget în plus poți beneficia de domeniu .ro gratuit!

(P) Studiu: 39% dintre angajați și candidați primesc cel puțin o ofertă nouă de job în fiecare lună... (P) Exploatați puterea energiei regenerabile și obțineți independența energetică...
Sărățele cu brânză și semințe de chimen, simple și rapide
Pentru gustări delicioase, savurate alături de prieteni și familie, prepară o rețetă de...
Horoscopul zilei de 10 februarie 2023. Leii au aspirații înalte. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 10 februarie 2023 aduce multe vești bune pentru nativii din zodia Leu și nu...
Parteneri
5 zodii care îi iartă foarte greu pe cei care i-au trădat. Află dacă te numeri printre ele
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x