Antena Căutare

(P) Locuri de muncă part-time în Cluj. Află ce oportunități ai pentru cariera dorită

Ai în plan să faci o relocare într-un oraș mai liniștit decât București, care să-ți ofere și multe oportunități pentru dezvoltarea carierei, dar și siguranță financiară?

(P) Locuri de muncă part-time în Cluj. Află ce oportunități ai pentru cariera dorită
(P) Locuri de muncă part-time în Cluj

Începe prin a căuta locuri de munca Cluj. Orașul este unul dintre principalele hub-uri de inovaţie din estul Europei, companii multinaționale cunoscute, precum Emerson, Endava, UiPath, Softvision, Fortech investesc în Cluj, iar start-up-urile locale sunt în continuă evoluție datorită fondurilor de investiții internaționale.

Vei descoperi locuri de muncă variate în IT, call-center, retail, vânzări, imobiliare. Unele joburi poate ți se par dificile, dar ai mai multe șanse de a-ți începe cariera în Cluj și de a avansa spre jobul dorit, dacă aplici pentru un loc de muncă part-time în departamente precum call-center, back-office, vânzări. Descoperă ce oportunități ai pe eJobs.ro!

Text: Steluța Năstase-Lupu

Joburi part-time în Cluj

Operator call center

Poate una dintre cele mai mari dificultăți pe care le întâmpini atunci când îți cauți un loc de muncă este lipsa experienței. În Cluj, găsești posturi de operatori call-center unde poți începe de la zero, companiile fiind dispuse să investească în formarea ta la job, prin traininguri. Contează să fii o persoană punctuală și responsabilă în tot ceea ce faci. Să-ți placă oamenii, dar mai ales să-ți placă să vorbești la telefon. Și să fii deschis să primești feedback.

Beneficii: salariu fix și bonus în funcție de performanțe, zilnic vei ști exact ce salariu ai în urma vânzărilor. De asemenea, companiile organizează concursuri săptămânale, unde poți câștiga diferite premii.

Operator Back-Office

Cunoști o limba străină la nivel mediu sau avansat și ai abilități de operare calculator (Office, Excel)? Îți place să comunici, fiind orientat către nevoile clientului? Poți alege să aplici pentru un job de back-office într-o companie multinațională care este în căutarea unor oameni curajoși, cu dorință de învățare continuă și proactivitate.

Beneficii: curs de formare adecvat, posibilitate de a lucra în smartworking (hibrid) după primele 6 luni și de a avansa spre middle-management, în funcție de rezultate.

Consilier Vânzări în retail

Îți dorești să-ti dezvolți abilitățile pe partea de vânzări și să înveți mai multe despre domeniul fashion? Companii cunoscute în acest domeniu, prezente în mall-ul din Cluj, recrutează consilieri vânzări. Contează să ai studii medii, experiență operare PC, entuziasm și pasiune pentru modă, abilități de comunicare pentru a consilia clienții și a găsi o soluție pentru ceea ce își doresc. De asemenea, contează atitudinea responsabilă, atenția la detalii, dar mai ales dorința de a învăța și de a te dezvolta.

Beneficii: pachet salarial format din: salariu fix, comision din vânzari, bonuri de masă, decont transport, training specializat, prime anuale și de performanță, oportunitatea de a avansa în cadrul companiei.

Agent Vânzări

Îți place să lucrezi cu oamenii, să le cunoști poveștile și să le poți oferi ajutor atunci când au nevoie? Dacă îți dorești un job cu program flexibil care să-ți ofere ocazia de a-ți începe cariera în vânzări sau de a-ți suplimenta veniturile, poți aplica la companiile specializate în creditare. Principalele tale responsabilități vor fi să promovezi serviciile companiei, să gestionezi portofoliul de clienți, să oferi suport clienţilor pentru a alege cea mai bună ofertă de creditare, adaptată nevoilor lor.

Beneficii: salariu fix plus bonus de performanţă, abonament de servicii medicale și asigurare în caz de accident, decont de transport, acces la programe de pregătire și dezvoltare.

Broker Imobiliar

Dacă vrei să îți creezi singur agenda zilnică și să deprinzi tehnicile specifice vânzărilor imobiliare, dacă vrei să ai independență financiară pe timpul facultății sau să faci o carieră în brokeraj, în Cluj găsești agenții imobiliare unde ai ocazia să înveți, dar să ai și un mediu plăcut de lucru. Contează să îți placă strategia și provocarile, să vrei sa fii cel mai bun, să ai o fire veselă și prietenoasă, spirit antreprenorial și bune abilităţi de comunicare și relaţionare.

Beneficii: venitul lunar poate fi cuprins între 1.500 și 10.000, în funcție de vânzări și comisioane.

Cum sunt salariile și prețurile în Cluj

Clujul se află pe locul 4 în țară (după București, Sibiu și Timișoara), cu un câștig mediu salarial net de 3.750 lei, dar câștigurile pot varia de la 2.500 lei la 15.000 lei. Așteaptă-te însă ca prețurile în Cluj să fie adaptate pentru un oraș dezvoltat. De exemplu, o masă în oraș pentru două persoane, la un restaurant costă în medie 100-150 de lei. În ultimul an, chiriile au crescut odată cu anunțarea relaxării măsurilor de răspândire Covid. Astfel, prețul mediu pentru o chirie se ridică la valoarea de 328 de euro, iar în comuna Florești, de lângă Cluj, chiria este în medie 209 euro, potrivit datelor agențiilor imobiliare din această zonă.

Care este situația șomajului în Cluj

Cele mai recente date publicate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forțelor de Muncă (AJOFM) Cluj, rata șomajului la nivelul județului Cluj în ianuarie 2021 a fost de 1,67%, în timp ce, în aceeași lună a anului 2020, rata șomajului a fost de 1,22%. Este vorba de peste 6.100 de persoane, din care aproape două treimi – 63,4% – muncitori. Conform estimărilor directorului AJOFM, rata șomajului la nivel de județ nu a crescut foarte mult (cu 0,45%) în perioada pandemiei. Asta înseamnă că economia județului esta una puternică.

Pe eJobs.ro sunt peste 5.000 de locuri de muncă disponibile în acest moment în județul Cluj. Ca să-ți fie mai lină tranziția către un job mai bun, îți suntem alături în realizarea CV-ului și aplicarea la pozițiile care ți se potrivesc! Curaj! Sună cu încredere la 021.9124 (tarif normal), de luni până vineri, între orele 09:00 și 17:00.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x