Antena Căutare

Patriciu isi deschide 3.000 de magazine de proximitate

Patriciu vrea sa impanzeasca cartierele de blocuri cu magazine de parter si unitati comerciale mobile. Omul de afaceri si-a propus sa dezvolte, prin intermediul firmei Mercadia Holland, o retea de mici unitati comerciale, vizand deschiderea a nu mai putin de 3.000 de astfel de magazine.


Pana la finalul anului, planurile prevad ca reteaua Mic.ro sa ajunga la peste 250 de magazine fixe si peste 150 de unitati mobile, iar pe termen lung la 1.000 magazine fixe si 2.000 magazine mobile, potrivit lui Dan Ionescu, CEO-ul Mercadia Group.

Mic.ro va inregistra o cifra de afaceri de 150 de milioane de euro in acest an, urmand sa creasca la 1,5 miliarde de euro, cand reteaua va ajunge la extindere maxima. Totodata, omul de afaceri a precizat ca valoarea investitiei in reteaua de magazine traditionale se ridica la 30 de milioane de euro in prezent, si va ajunge la un total de 200 de milioane de euro.

Citeste tot articolul pe sfin.ro!

Foto: mic.ro

Scad salariile: In august, romanii au castigat cu 16 lei mai putin decat in iulie... Propunere PSD: Impozit pe masini in functie de valoarea acestora...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x