Antena Căutare

Perla litoralului romanesc din statiunea Olimp a fost scoasa la vanzare

Considerat pe vremuri Perla litoralului romanesc, complexul hotelier Amfiteatru, Belvedere si Panoramic din statiunea Olimp a fost scos la vanzare pentru suma de 60 de milioane de euro.

In anul 2008, actualul proprietar al complexului, Josef Goschy, l-a achizionat pentru 30 de milioane de euro. Acum afaceristul spera sa spera sa obtina o suma dubla fata de cat a platit.

"Vreau sa vand complexul hotelier pentru ca am nevoie de bani pe care sa-i investesc in celelalte hoteluri din lant. Vreau sa modernizez hotelurile Belvedere din Cluj si Moldova din Iasi. Vreau sa modernizez si doua hoteluri pe care le am in Orsova si Suceava si care acum sunt inchise", a declarat agentiei Josef Goschy, proprietarul Complexului hotelier, potrivit Mediafax.

El a spus ca suma de 60 de milioane de euro pe care o cere pe complexul format din cele trei hoteluri din Olimp este negociabila.

"Complexul Amfiteatru, Belvedere si Panoramic a fost pe vremuri perla litoralului romanesc. Terenul aferent constructiei are o suprafata de 59.000 de metri patrati", a mai spus Goschy.

foto: neptun-olimp.com

Fed a luat decizia istorica de a stabili o tinta de inflatie de 2%... BM: 27 mld. $, pentru tarile din Europa de Est si Asia Centrala pentru a face fata crizei din Zona euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x