Antena Căutare

Petrom a scumpit IAR benzina. Vezi cat costa acum!

Petrom a majorat, de joi, pretul benzinelor comercializate in statiile proprii cu 5 bani / litru si pe cel al motorinelor cu 4 bani / litru.

La doar cinci zile dupa ce a anuntat ultima scumpire de preturi, la benzina, cu 5 bani pe litru, compania Petrom a anuntat o noua majorare a pretului carburantilor. Astfel, din aceasta dimineata, pretul motorinei este mai mare cu 4 bani pe litru, iar cel al bezinei cu 5 bani pe litru.

Astfel, cel mai scump sortiment de motorina la statiile Petrom a ajuns sa coste 6.41 lei / litru, iar cea mai scumpa benzina a ajuns la 6.60 lei / litru. Scumpirea carburantilor a fost determinata de cresterea cotatiilor Platts la benzina si motorina, conform reprezentantilor companiei, scrie Jurnalul National.

Marti, companiile Lukoil si Rompetrol majorasera, de asemenea, pretul benzinelor si al motorinelor. La Rompetrol, benzina premium costa in prezent 6 lei si 86 de bani pe litru. Varianta ieftina a crescut de la 6.16 la 6.21 de lei.

foto: Intact Images

ANALIZA: Piata auto, intre agonie si extaz - Explozie second-hand, implozie in rest... Vine iarna: Pretul gigacaloriei ar putea creste, dar bucurestenii vor plati ca anul trecut ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x