Antena Căutare

Petrom a scumpit carburantii pentru a 5-a oara in 5 saptamani!

Petrom a majorat astazi, pentru a 5-a oara in ultimele 5 saptamani, preturile carburantilor comercializati in statiile proprii cu 9 bani/litru. Cel mai scump sortiment de benzina ajunge in unele statii si la 6,75 de lei.

Pe 17 iulie, cel mai mare distribuitor de carburanti din Romania, OMV Petrom a crescut pretul benzinelor cu 9 bani/litru si pe cel al motorinelor cu 8 bani/litru. Pe 9 iulie, a fost al doilea val, cu 8 bani/litru. Pe 31 iulie, pretul carburantilor a mai fost "imbunatatit" cu 9 bani/litru, la fel cum s-a intamplat si pe 17 august. Iar joi, 23 august, Petrom a indexat din nou preturile, tot cu 9 bani/litru.

Prin urmare, numai in ultimele trei saptamani benzinele si motorinele au "castigat" 27 de bani. In urma acestor indexari, "Benzina standard 95" a ajuns la 6,15 lei/litrul, "Benzina Extra 99", la 6,57 lei/ litrul, "Motorina Standard", la 6,26 lei/litrul, iar "Motorina Extra", la 6,45 lei/litrul (preturile sunt valabile la statia Petrom Eminescu). Conform OMV Petrom, preturile carburantilor pot varia usor de la o statie la alta, in functie de mai multi factori, precum locatia, traficul, etc..

Guvernul a aprobat rectificarea bugetara: Exista bani pentru reintregirea salariilor si pensiilor, dar creste si deficit... Guvernul a aprobat plata TVA la incasarea facturii. Vezi de cand intra masura in vigoare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x