Antena Căutare

Piata afacerilor de call-center va creste cu 8%, pana la 130 mil. euro

Companiile de profil au finalizat anul trecut cu afaceri majorate cu doua cifre fata de 2009, iar pentru 2011 si-au stabilit obiective indraznete Continua investitiile in tehnologie si majorarea numarului de salariati, odata cu extinderea retelelor.

Grégoire Vigroux, Co-Director CallPoint New Europe, preconizeaza ca veniturile companiei vor atinge cifra de 10 milioane de euro in 2011, cu un EBITDA de peste 20%. Din aceasta suma, trei milioane de euro reprezinta afacerile din Romania, restul fiind veniturile provenind de pe piata din Bulgaria.

Obiectivul de crestere a cifrei de afaceri pe acest an vizeaza astfel un avans de doua cifre fata de anul trecut pe ambele piete, respectiv de 50% pentru Romania si de 40% pentru Bulgaria.

CallPoint New Europe are in prezent un portofoliu de 16 clienti, fata de noua clienti acum doi ani.

Cele mai mari companii care sunt interesate de ser­viciile de call center sunt cele de tele­comunicatii precum Orange, Cosmote si Romtelecom. In jur de o treime din businessul local de call center din Romania este generata de aceste trei mari companii", spune co-directorul CallPoint New Europe. CallPoint New Europe are in prezent un numar de 226 de angajati, o crestere substantiala fata de cei 93 de salariati in februarie 2010.

Noi angajari

Valoris Center a incheiat anul 2010 cu o cifra de afaceri de 1,35 milioane de euro, cu 56% mai mare fata de anul 2009, declara Cristina Man, director general al companiei. Firma anunta planuri de extindere pentru acest an. „Tinta Valoris pentru 2011 este o cifra de afaceri de 1,7 milioane de euro, in crestere cu 25% fata de anul 2010.

Tot articolul, in Financiarul

Cote istorice pentru pretul benzinei si motorinei. Vezi noile valori ale celor mai mari companii de pe piata!... Romania, pe locul 39 din 163 in topul mondial al riscurilor fiscale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x