Antena Căutare

Ponta: S-a adoptat ordonanta de urgenta prin care PFA-urile pana la 65.000 €/an nu platesc TVA

Premierul Victor Ponta a anuntat marti adoptarea unei ordonante de urgenta in ceea ce priveste impozitarea PFA-urilor de pana la 65.000 de euro pe an, lucrand totodata la simplificarea procesului de absorbtie al fondurilor europene.

"S-a adoptat ordonanta de urgenta prin care toate veniturile de pana la 65.000 de euro pe an, ale persoanelor fizice autorizate sunt scutite de TVA", a spus Victor Ponta.

Seful Executivului a anuntat noi masuri economice menite de a simplifica absorbtia fondurilor europene.

"Am aprobat masurile de simplificare a procesului de absorbtie a fondurilor europene. Impreuna cu dl Orban si cu dl Teodorovici am inceput sa lucram, sa avem intalniri la Bruxelles, sa adoptam actele necesare, in speranta ca niciun Program Operational sa nu mai fie afectat in continuare de lucrurile extrem de neplacute petrecute in ultima perioada", conform acestuia.

In plu, tot marti, premierul Victor Ponta a declarat ca Guvernul analizeaza impozitarea suplimentara, cu inca 16%, a sumelor din pensii sau din salariile bugetarilor ce depasesc 4.500 lei /luna.

Comuna Petrachioaia din Ilfov, polul saraciei din Uniunea Europeana... Proiect: Salariile si pensiile de peste 4.500 lei, impozitate cu 32%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x