Antena Căutare

Premierii Rusiei si Bulgariei au semnat un acord pentru realizarea South Stream

Premierii Rusiei si Bulgariei au semnat un acord foarte important pentru realizarea gazoductului South Stream. Presa de la Sofia noteaza ca Bulgaria nu mai risca, acum, sa fie înlocuita de Romania, ca nod central al gazoductului. Pe langa acord, Vladimir Putin a plecat acasa si cu un cadou de la prim-ministrul bulgar: un pui de caine ciobanesc.


Premierul Boiko Borisov a precizat ca tara sa lucreaza "cu aceeasi viteza" si la proiectul gazoductului rival Nabucco, sustinut de Uniunea Europeana. Bulgaria conteaza, însa, tot pe Rusia pentru constructia unei noi centrale nucleare.

La negocieri, Borisov a incercat sa obtina si un pret mai scazut pentru gazul rusesc importat, dar Putin nu a dat de inteles ca ar fi acceptat. Poate pentru a-l indupleca, premierul bulgar i-a daruit un pui de caine ciobanesc dintr-o rasa nationala. Borisov este un fan al acestei rase, de la care, în opinia sa, si politicienii ar trebui sa ia exemplu, adica "sa fie credinciosi, puternici si sa lupte cu oamenii rai".

Putin, si el mare iubitor de caini, a parut pur si simplu fermecat de noul sau animal de companie. Potrivit presei bulgare, Borisov pregateste un cadou asemanator si pentru Barack Obama.

Sindicate: 80.000 de concedieri pentru ca nu sunt bani de salarii... Noi oferte pe piata imobiliara: casele ecologice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x