Antena Căutare

Premierul României, declarații tranșante despre tăierea pensiilor și a salariilor: „Au încurcat declarațiile unii”

Premierul Viorica Dăncilă a răspuns informațiilor apărute în spațiul public, referitoare la tăierile de salarii în sectorul public, adăugând că, de la 1 septembrie, Executivul urmează să aplice creşterea punctului de pensie şi a indemnizaţiei minime.

Premierul Viorica Dăncilă a răspuns informațiilor apărute în spațiul public, referitoare la tăierile salariilor în sectorul public, adăugând că, de la 1 septembrie, Executivul urmează să aplice creşterea punctului de pensie şi a indemnizaţiei minime.

„Nu s-a pus problema tăierilor de salarii de către acest Guvern.(...) Dimpotrivă, noi la 1 septembrie avem creşterea punctului de pensie, creşterea indemnizaţiei minime, în niciun caz nu ne punem problema tăierilor de salarii. Când am preluat guvernarea am spus că pentru noi este importantă creşterea veniturilor populaţiei şi creşterea nivelului de trai şi în niciun caz tăierea salariilor”, a declarat Viorica Dăncilă, marţi, la Parlament.

Premierul a adăugat că, probabil, „au încurcat declaraţiile unii”.

„Probabil că au încurcat declaraţiile unii. În niciun caz noi nu avem în vedere acest lucru, dacă aveam în vedere, comunicăm public, ne asumăm obiectivele pe care le avem în vedere şi nu lăsam ca aceste lucruri să fie comunicate de alţii”, a completat Dăncilă.

Salarii și pensii mai mici sau reduceri de personal. Eugen Teodorovici spune că nu vor exista măsuri de austeritate... Viorica Dăncilă: "Voi face un departament în subordinea premierului pentru proiecte de infrastructură"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x