Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Prețul carburanților explodează! Efectul domino va ajunge în România. Care ar putea fi noile prețuri de la pompă

Radu Tudor a vorbit în emisiunea „Punctul de întâlnire” despre prețul carburanților care a crescut alarmant. Postul de televiziune francez BFM TV anunță pentru prima oară că litrul de carburant în Franța a ajuns la aproape 2 euro.

Radu Tudor a vorbit în emisiunea „Punctul de întâlnire” despre prețul carburanților care a crescut alarmant. Postul de televiziune francez BFM TV anunță pentru prima oară că litrul de carburant în Franța a ajuns la aproape 2 euro.

Radu Tudor a vorbit despre pericolul de contagiune și în România. La noi, litrul de carburant depășește 6 lei/l, iar prețul este în continuă creștere.

Prețul carburanților explodează! Efectul domino va ajunge în România. Care ar putea fi noile prețuri de la pompă

„Postul francez BFM TV, probabil cel mai bun post de știri din Franța, anunță că, pentru prima oară, litrul de carburant în Franța a ajuns la aproape 2 euro. Pericolul acesta de contagiune pe care eu îl intuiesc în informația dată de BFM TV are un oarecare corespondent și în cifrele pe care le vedem în România. În România, litrul de carburant a trecut binișor peste șase lei și tot urcă”, a spus Radu Tudor.

„În tot acest timp, prețul barilului de petrol a mai scăzut puțin. În timp ce scade prețul barilului de petrol, crește prețul litrului pe carburant. Faptul că în Uniunea Europeană, în Franța, prețul litrului de benzină sau de motorină costă doi euro, îmi sugerează că există un pericol de contagiune pentru acest preț”, a adăugat prezentatorul tv.

sursa: antena3.ro

Recomandari