Antena Căutare

Producătorul de cosmetice Coty a început producţia de soluţii hidro-alcoolice dezinfectante pentru mâini pentru combaterea virusului Covid-19

Producătorul de cosmetice Coty a anunţat vineri că a demarat producţia de gel hidro-alcoolic care este folosit ca şi dezinfectant pentru mâini pentru a ajuta la combatarea virusului Covid-19, iar produsele vor fi oferite gratuit şi distribuite către personalul medical şi de urgenţă care se confruntă cu o lipsă acută de produse dezinfectante datorită raspândirii rapide a virusului.

”Compania a produs primele loturi de dezinfectant pentru mâini în fabrici din Statele Unite ale Americii şi Monaco. Fabrici suplimentare vor începe producţia în mai puţin de o săptămână. Aceasta depinde de resursele şi materialele disponibile, precum şi de reglementări locale la nivel de administraţie guvernamentală”, anunţă compania.

Produsele vor fi furnizate şi către angajaţii Coty din fabricile producătoare şi din centrele de distribuţie aferente, dar şi către angajaţii farmaciilor şi către anumiţi clienţi de retail.

”Fiind o companie responsabilă din industria cosmetică, punem la dispoziţie resursele şi facilităţile pe care le avem pentru a ajuta comunităţile în care operăm în acest context dificil”, a declarat Pierre Laubies, CEO Coty.

La rândul său, directorul comercial Pierre Andre Terisse afirmă că sănătatea şi siguranţa angajaţilor este principala prioritate a companiei.

„Sănătatea şi siguranţa angajaţilor noştri este principala noastră prioritate şi vom lua toate măsurile şi precauţiile pentru a-i avea sănătoşi şi în siguranţă în munca lor de a proteja comunităţile la care ţinem şi pe care le servim”, a declarat Pierre Andre Terisse, Coty COO.

Coty este una dintre cele mai mari companii de beauty din lume cu un portofoliu de branduri ce cuprinde parfumuri, produse de make-up, produse pentru colorarea părului şi styling, precum şi produse pentru îngrijirea corpului. Coty este lider global pe parfumerie, numărul doi pe produsele profesionale de colorare şi styling şi numărul 4 pe partea de produse de make-up. Produsele Coty sunt vândute în peste 150 de ţări din întreaga lume.


Sursa : news.ro

INS: Populaţia activă a României era la sfârşitul anului trecut de nouă milioane de persoane, din care 354.000 erau şome... FMI: Economia mondială a intrat în recesiune, pe fondul pandemiei de coronavirus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x