Antena Căutare

Proiectarea si constructia centurii ocolitoare Radauti vor costa peste 30 milioane de euro

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va organiza o licitatie pentru lucrari de executie si proiectare a centurii orasului Radauti, judetul Suceava, valoarea estimativa a contractului fiind de 117,64 milioane de lei, fara TVA (peste 30 milioane de euro).

Contractul are o durata de trei ani si va fi finantat de la bugetul de stat, se arata in anuntul de participare al licitatiei.
Pentru a participa la licitatie, printre altele, firmele interesate trebuie sa depuna o garantie de 1,2 milioane de lei, sa fi avut in ultimii trei ani o cifra medie de afaceri de minimum 150 milioane de lei si sa faca dovada ca dispune de o suma reprezentand 10% din valoarea ofertei pentru a sustine contractul.

Criteriul de atribuire va tine cont in proportie de 70% de pret si 30% de propunerea tehnica, iar ofertele pot fi depuse pana la 25 octombrie, data la care vor fi deschise.

Soseaua, in lungime de 16 kilometri, este amplasata in intravilanul si extravilanul localitatilor Radauti si Volovat si in apropierea localitatilor Horodnicul de Sus si Horodnicul de Jos.
Centura va avea sapte poduri si doua pasaje.

Romania, pion in razboiul conductelor... Tabara: Nu ma astept la o crestere mare a preturilor la alimente in perioada urmatoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x