Antena Căutare

Proprietarii pensiunilor, la limita falimentului: Incasarile, -20% fata de 2010

Romanii prefera turismul de weekend. Pana la finalul lunii trecute, numarul celor care au cumparat vacante in statiunile romanesti a scazut cu 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Proprietarii pensiunilor de la munte rezista doar cu incasarile de la sfirsit de saptamana. In timpul saptamanii sunt locuri la alegere in aproape toate pensiunile. Inghesuiala e doar la final de saptamana.

Cei mai multi oaspeti spun ca nu au bani pentru un sejur mai lung. Pentru unii insa, weekendul nu mai incepe de vineri seara, ci abia de sambata dimineata.

Ca sa evite falimentul, unii proprietari de pensiuni inventeaza tot felul de oferte speciale.

Asociatiile din turism spun ca rezervarile facute pana acum, pentru aceasta vara, au scazut cu 20% fata de anul trecut. Si asta, desi tarifele au ramas neschimbate.

Pentru o noapte de cazare la o pensiune de doua margarete, pretul porneste de la 80 de lei, in timp ce la trei margarete, pretul porneste la 120 lei camera.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Infrastructura, o „prioritate“ pentru Guvern: 500 km de autostrada, intarziati... Impactul majorarii TVA la 24% asupra economiei romanesti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x