Căutare Live

PwC pregăteşte licitaţia pentru terenul de nouă hectare din Bucureşti al firmei Bel Rom Nouă

PwC Business Recovery Services (PwC BRS), divizia de restructurare a PwC România, a anunţat că va lansa, la începutul anului 2020, o licitaţie publică deschisă, cu strigare, pentru vânzarea terenului din Bucureşti, de aproape 9 hectare, al Bel Rom Nouă, firmă aflată în faliment.

Situat pe Şoseaua Colentina, terenul are o suprafaţă totală de 89.502 metri pătraţi (aproape 9 hectare), iar în cadrul licitaţiei va avea un preţ de pornire de 18,5 milioane euro.

”Terenul are un potenţial de dezvoltare deosebit atât prin suprafaţa generoasă, cât şi prin poziţionare. Valorificarea activelor în distress reprezintă una dintre activităţile căreia îi alocăm o atenţie deosebită în cadrul procedurilor de insolvenţă şi distress M&A (fuziuni şi achiziţii – n.r.) pe care le administrăm, valorificând contactul permanent pe care îl avem cu diferiţi investitori locali şi regionali. Vom anunţa în curând şi data la care va avea loc licitaţia”, a declarat Cristian Gavril, liderul departamentului de Restructurare din cadrul PwC România.

În calitate de lichidator judiciar al Bel Rom Nouă, PwC BRS a reuşit să obţină recent reactivarea codului de TVA al societăţii. Informaţii suplimentare despre activele supuse valorificării vor fi puse la dispoziţia celor interesaţi la cerere.

Societatea Bel Rom a intrat în faliment în octombrie 2016, iar în anul 2017 PwC BRS a preluat mandatul de lichidator judiciar.

Sursa : news.ro

S-a terminat! Ce se întâmplă cu pensiile românilor! Ministrul Finanțelor anunță schimbarea momentului... Euro scade spre 4,77 lei. Lira sterlină, cel mai mare nivel din iunie 2016...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri