Antena Căutare

Rate mai mici pentru românii care își vor lua credite în următoarea perioadă. Atenție, pot apărea și surprize neplăcute!

Românii care vor lua un credit, începând cu 1 mai, vor avea rate mai mici cu până la 100 de lei faţă de cei care sunt deja îndatoraţi la bancă. Cel puţin aşa arată simulările specialiştilor.

Românii care vor lua un credit, începând cu 1 mai, vor avea rate mai mici cu până la 100 de lei faţă de cei care sunt deja îndatoraţi la bancă. Cel puţin, aşa arată simulările specialiştilor.

Pentru creditele noi, băncile vor calcula dobânzile după un indice nou, care în prezent are o valoare mai mică decât ROBOR. Nu este însă exclus să apară şi surprize neplăcute.

Din data de 2 mai 2019, băncile vor fi obligate, pentru creditele noi în lei, să înlocuiască ROBOR cu un alt indice. Acesta va fi calculat trimestrial de Banca Națioanală.

Rate mai mici pentru românii care își vor lua credite în următoarea perioadă. Atenție, pot apărea și surprize neplăcute!

Noul indice va fi valabil și pentru refinanțări, însă, în acest caz, beneficiarii trebuie să își asume câteva costuri ce pot ajunge la valori de mii de lei.

BNR Curs valutar 16 aprilie 2019. Euro înregistrează o nouă creștere... Curs valutar euro 17 aprilie 2019. La cât a ajuns un euro, azi, la casele de schimb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x