Antena Căutare

Renovari de 35.000 euro la resedinta presedintelui Basescu: asfaltare, vopsitorie, ferestre si toalete noi si perne cu puf de gasca

E forfota mare la Cotroceni. Administratia Prezidentiala se pregateste sa asfalteze trotuarul, sa schimbe lustrele, ferestrele si sa cumpere chiar si alte... toalete.



Administratia Prezidentiala va da 15.000 de euro, fara TVA, pentru lucrarile de reparatii, zugraveli si vopsitorie. In banii acestia intra si schimbarea toaletelor, a doua baterii de dus si a unui lavoar. Pe langa, se vor tencuii peretii Palatului Cotroceni, se vor freca pardoselile, se vor schimba 18 lustre si se vor revopsi, in doua straturi, caloriferele.

Presedintia vrea sa refaca si trotuarul din beton armat care inconjoara cladirea, sa inlocuiasca tiglele sparte de pe acoperis si sa inlocuiasca burlanele.

La toate acestea se adauga si lucrarile de igienizare a spatiilor, care vor costa aproape 6.000 de euro. Aici intra spalarea peretilor si tavanelor, gletuirea stalpilor, dar si protejarea ferestrelor impotriva patrunderii prafului in interiorul cladirii.

Traian Basescu vrea sa-si repare si portile de acces, reparatii care ne vor costa peste 5.000 de euro. Sa nu uitam, ca de curand, Administratia Prezidentiala a inceput licitatia pentru reconditionarea mobilierului de aproape 8.000 de euro. Pentru Palatul Cotroceni s-au comandat perne umplute cu puf de gasca.





Francul elvetian continua sa se aprecieze. Euro si yenul scad fata de dolar... Anca Boagiu: Autostrada Sibiu - Pitesti va fi finalizata pana in 2016...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x