Antena Căutare

Reţeaua MedLife a finalizat achiziţia spitalului Lotus din Ploieşti

Reţeaua MedLife, unul din cei mai mari jucători pe piaţa de servicii medicale private din România, anunţă finalizarea tranzacţiei de cumpărare a pachetului integral de acţiuni pentru spitalul Lotus din Ploieşti.

Spitalul Lotus din Ploieşti este cel mai important furnizor de servicii medicale private din judeţul Prahova, care asigură servicii integrate de ambulatoriu, imagistică, laborator, spitalizare şi maternitate. Spitalul cuprinde 22 de paturi în 12 rezerve, 2 săli de terapie intensivă şi un bloc operator cu 2 săli de operaţie.

Partea de ambulatoriu este dotată cu nouă cabinete de consultaţii, care acoperă 21 de specialităţi medicale, şi cu un departament complet de radiologie şi imagistică medicală dotat cu aparatură de ultimă generaţie.

Totodată, unitatea cuprinde şi un laborator, care efectuează peste 500 cele mai complexe teste medicale. În 2018, spitalul Lotus a deservit circa 100.000 de pacienţi.

Compania are în prezent peste 135 de medici şi asistente şi a înregistrat la nivelul anului 2018 o cifră de afaceri de 3,9 milioane euro.

Pentru vânzător, tranzacţia a fost intermediată de Deloitte Romania, prin Ioana Filipescu, Partener Corporate Finance.

MedLife este unul din cei mai mari furnizori de servicii private de sănătate din România. Compania operează cea mai extinsă reţea de clinici, una din marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate şi are cea mai mare baza de clienţi pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din ţară.

Acţiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacţionare pe piaţa reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori Bucureşti, Categoria Premium, având simbolul de tranzacţionare ′′M′′.

Începând cu 2009 a deschis sau a achiziţionat peste 130 de unităţi medicale.


Sursa : news.ro

STUDIU: O treime dintre angajaţi pleacă voluntar înainte de a împlini un an în companie... BVB introduce un nou program pentru creşterea lichidităţii, obiectivul vizat fiind să atingă cel puţin 15% din totalul a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x