Antena Căutare

Reuters a cerut falimentul Realitatea Media si NewsIn

Agentia de presa britanica Reuters a cerut falimentul societatii Realitatea Media SA si agentiei de presa NewsIn, care fac parte din trustul de media Realitatea - Catavencu, prin doua actiuni inregistrate la Tribunalul Bucuresti, in data de 5 martie. Obiectul dosarelor este "procedura insolventei".


Celalalt dosar de insolventa vizeaza SC NewsIn Media SRL (fosta Global Information Company SRL), care opereaza agentia de presa NewsIn, potrivit Mediafax. Primul termen de judecata in cazul ambelor dosare este 3 iunie.

Societatea Realitatea Media SA a avut, in 2008, pierderi de circa 76,3 milioane de lei, la o cifra de afaceri de 100,3 milioane de lei, potrivit bilanturilor financiare pe 2008, publicate de Ministerul de Finante. Pierderile societatii Realitatea Media SA au crescut fata de 2007, cand ajungeau la un total de 27,1 milioane de lei.

Pe de alta parte, SC NewsIn Media SRL a avut, in 2008, pierderi de 2.881.604 de lei, la o cifra de afaceri de 6.636.493 de lei, potrivit bilantului financiar pe anul 2008, publicat de Ministerul de Finante.

Realitatea Media SA si SC NewsIn Media SRL fac parte din trustul de media Realitatea - Catavencu, controlat de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.

Mihnea Vasiliu, director operational Realitatea-Catavencu, a declarat ca nu stie de actiunile depuse in instanta de Reuters.

Dacia Duster vine in Romania pe 18 martie... Expansiune paguboasa la BBC. Compania inchide 200 de site-uri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x