Antena Căutare

Reuters: Noul premier roman vrea sa reduca taxele pentru a stimula cresterea economica

Noul guvern roman va urma planul privind bugetul pe 2012, dar are ca obiectiv combinarea cresterii economice cu masuri de austeritate in 2013, prin reducerea impozitelor pe venit si a impozitelor pe vanzari anunta Ponta, intr-un interviu acordatReuters.

"Suntem decisi, dupa alegerile parlamentare, sa relaxam impozitarea angajatilor si sa intarim legaturile cu comunitatea de afaceri. O politica prudenta din punct de vedere financiar si angajamentul respectarii acordurilor internationale de catre Romania trebuie sa fie completate cu masuri care sa arate mai multa flexibilitate si sa aiba capacitatea de a promova o crestere economica sustenabila", a afirmat Victor Ponta.

Noul sef de Cabinet a anuntat ca va introduce o relaxare a taxelor in ceea ce priveste piata muncii, dar si o intensificare a relatiei economice.

Agentia noteaza faptul ca economia tarii noastre a crescut foarte mult pana in 2008, iar acum isi revine, dupa ce a pierdut mai mult de 8 procente intre acesti ani.

Una dintre cele mai mari provocari pentru premier, este ca in plan politic, uniunea social-democrata sa ramana in continuare unita, mai scriu jurnalistii straini.

Reporterul Sam Cage mai noteaza faptul ca premierul Ponta cunoaste nu mai putin de 5 limbi straine. Conform CV-ului sau, postat pe site-ul , acesta vorbeste engleza, franceza, italiana, spaniola, limba romana fiind considerata de asemenea limba europeana.

Ultima zi pentru depunerea declaratiilor de venit pe 2011... Moneda nationala se apreciaza dupa mai multe zile de prabusire: Euro a coborat la 4,4646 lei...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x