Antena Căutare

Reuters: Noul premier roman vrea sa reduca taxele pentru a stimula cresterea economica

Noul guvern roman va urma planul privind bugetul pe 2012, dar are ca obiectiv combinarea cresterii economice cu masuri de austeritate in 2013, prin reducerea impozitelor pe venit si a impozitelor pe vanzari anunta Ponta, intr-un interviu acordatReuters.

"Suntem decisi, dupa alegerile parlamentare, sa relaxam impozitarea angajatilor si sa intarim legaturile cu comunitatea de afaceri. O politica prudenta din punct de vedere financiar si angajamentul respectarii acordurilor internationale de catre Romania trebuie sa fie completate cu masuri care sa arate mai multa flexibilitate si sa aiba capacitatea de a promova o crestere economica sustenabila", a afirmat Victor Ponta.

Noul sef de Cabinet a anuntat ca va introduce o relaxare a taxelor in ceea ce priveste piata muncii, dar si o intensificare a relatiei economice.

Agentia noteaza faptul ca economia tarii noastre a crescut foarte mult pana in 2008, iar acum isi revine, dupa ce a pierdut mai mult de 8 procente intre acesti ani.

Una dintre cele mai mari provocari pentru premier, este ca in plan politic, uniunea social-democrata sa ramana in continuare unita, mai scriu jurnalistii straini.

Reporterul Sam Cage mai noteaza faptul ca premierul Ponta cunoaste nu mai putin de 5 limbi straine. Conform CV-ului sau, postat pe site-ul , acesta vorbeste engleza, franceza, italiana, spaniola, limba romana fiind considerata de asemenea limba europeana.

Ultima zi pentru depunerea declaratiilor de venit pe 2011... Moneda nationala se apreciaza dupa mai multe zile de prabusire: Euro a coborat la 4,4646 lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x