Antena Căutare

Mormântul unui tânăr de 18 ani mort de cancer a fost profanat în Gorj! Ce au luat hoții

Caz șocant în Gorj , după ce mormântul unui tânăr de 18 ani mort din cauza unei forme agresive de cancer a fost profanat! Ce au căutat hoții?

Mormântul unui tânăr de 18 ani mort de cancer a fost profanat în Gorj! Ce au luat hoții Galerie
Incident scandalos în Săulești, județul Gorj | sursa foto: radiotargujiu.ro

O familie din comuna Săulești, județul Gorj, a trăit momente cumplite atunci când băiatul de doar 18 ani s-a stins din viață, din cauza cancerului. Mădălin nu a mai putut lupta cu boala și a pierdut bătălia cu doar câteva zile înainte de Anul Nou. A fost înmormântat pe 1 ianuarie, dar de parcă durerea familiei nu era îndeajuns de mare, o descoperire șocantă i-a tulburat pe părinți.

Tatăl băiatului a vrut să meargă la cimitir și, odată ajuns acolo, bărbatul a descoperit sicriul fiului său larg deschis. Niște hoți i-au profanat mormântul băiatului mort de cancer, pentru a căuta aur. Nu au găsit, așa că s-au mulțumit să ia bancnota de 50 de lei de pe pieptul acestuia.

Mormântul unui tânăr de 18 ani mort de cancer a fost profanat în Gorj! Ce au luat hoții

Incident scandalos în Săulești, județul Gorj

sursa foto: gandul.info

Polițiștii au deschis o anchetă și îi caută pe hoți

Primarul comunei a declarat că Mădălin era singurul copil al familiei cu o situație financiară nu tocmai bună. Deși au existat eforturi pentru salvarea lui, boala l-a răpus. Familia a decis să-l înmormânteze pe Mădălin conform tradiției, adică în haine de mire, punându-i o sumă de bani pe piept.

Hoții au profitat de drama familiei și au mers la cimitirul din Săulești (Gorj), unde au depărtat plăcile de beton și au deschis sicriul, în căutare de aur și alte bunuri. Au găsit doar bancnota de 50 de lei, pe care au luat-o.

Asociaţia pentru pensii private: Pilonul II a avut în 2019 cel mai bun randament din ultimii nouă ani... Euro scade spre 4,77 lei. Francul elveţian continuă să crească şi atinge cea mai mare valoare din ultimii 5 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x