Căutare Live

Romania a blocat conturile varului presedintelui Siriei

Autoritatile de la Bucuresti au blocat conturile din Romania ale celui mai bogat om din Siria, varul presedintelui sirian Bashar al Assad, Rami Makhlouf. Decizia a aparut in Monitorul Oficial, iar ordinul este semnat de ministrul Finantelor, Florin Georgescu.

Prin blocarea conturilor Rami Makhlouf, Romania respecta deciziile luate la nivel european anul trecut, cand, in urma valului de violente din Siria, Uniunea Europeana a impus restrictii financiare pentru membrii familiei al Assad.

Averea Rami Makhlouf era estimata, in urma cu trei ani, la 6 miliarde de dolari. Iar conform Financial Times, varul presedintelui controleaza 60% din economia siriana.

Imperiul sau se intinde pe domenii diverse, de la telecomunicatii, petrol si gaze pana la banci si companii aeriene.

Foto: www.middle-east-online .com

Panica in Grecia: Peste 700 mil. euro, retrasi din banci intr-o zi... "Profetul crizei": Grecia va iesi din "Zona Euro" in urma anticipatelor...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri