Antena Căutare

Romania, evaluata astazi pentru a cincea oara de FMI, ultima data de Jeffrey Franks

Luni delegatia Fondului Monetar International isi incepe ultima misiune de evaluare in Romania. Este ultima delegatie a Fondului, condusa de americanul Jeffrey Franks. Locul acestuia va fi luat de olandezul Erik de Vrijer, director adjunct al departamentului pentru Europa din cadrul FMI.

Esta a cincea misiune de evaluare de evaluare pentru tara noastra.
Guvernul a convenit cu FMI privatizarea integrala a companiilor Cupru Min si Oltchim, obiective care au fost si ele ratate.

Reprezentantii FMI vor avea discutii saptamana aceasta cu Guvernul, sindicatele, dar si cu partidele aflate in coalitia de guvernare si cu cele din Opozitie.

Guvernul a indeplinit doar patru dintre cele 15 angajamente care aveau drept termen limita sfarsitul lunii aprilie. Privatizarea sau vanzarea de pachete minoritare la mai multe companii controlate de stat si recrutarea de manageri privati pentru intreprinderile neprofitabile nu au respectat calendarul stabilit de autoritati cu oficialii Fondului.



Foto: Intact Images

Datoria de stat din zona euro a crescut anul trecut la nivelul record de 87,2% din PIB... Lege: Autorizatiile pentru taximetre, valabile doar in localitatea de domiciliu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x