Căutare Live

Romania redevine "porumbarul Europei"

Desi anul agricol care urmeaza se anunta unul dezastruos, cultivatorii romani de porumb sau floarea soarelui au obtinut o recolta foarte buna in 2011, una dintre cele mai bune din UE.

Desi productivitatea culturilor de porumb nu a fost cea scontata, de doar 4,5 tone pe hectar, preturile ridicate la cereale le-au adus agricultorilor un profit considerabil.

Astfel, terenurile de porumb cultivat au insumat anul trecut aproximativ 11, 7 milioane de tone, cu doar 300 de kilograme mai putin decat productie raportata in 1985.

In ceea ce priveste floarea soarelui tara noastra a depasit Bulgaria si Ungaria cu 1,86 milioane de tone recoltate pe o suprafata de un milion de hectare cultivate.

Foto: Intact Images

VIDEO! Spania: Cel mai auster buget de la revenirea la democratie, din '78... Chevron a anuntat oficial SISTAREA exploatarii gazelor de sist pe parcursul acestui an...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri