Antena Căutare

Romanii au cheltuit 50 de milioane € de sarbatori

Romanii au cumparat pachete turistice pentru petrecerea Sarbatorilor de iarna in valoare de circa 50 de milioane de euro. Pentru Craciun s-au vandut foarte bine capitalele europene Viena si Praga, unde sunt si Pietele de Craciun, precum si Israelul (cu preturi de la 499 Euro/pers.), iar pentru Revelion romanii au ales statiunile montane de pe Valea Prahovei dar si destinatii de lux, precum Laponia, Thailanda, Cuba, Brazilia, Mauritius etc.

"Numarul romanilor care au ales sa mearga de Craciun si Revelion in strainatate este de circa 25.000 de persoane. De asemenea, romanii care au ales sa petreaca Sarbatorile de iarna in diferite destinatii de la noi din tara a fost de circa 100.000. Datele sunt asemanatoare cu cele din 2009. Pretul mediu pentru un pachet turistic extern este de circa 700 de euro de persoana, iar pentru destinatiile interne, acesta este de circa 300 de euro de persoana"




"Se observa o usoara crestere a cererii turistice pentru perioada Craciunului, atat pe intern, cat si pe extern. Motivele sunt obisnuinta romanilor de a se deplasa cu familia de Craciun, din ultimii ani, si tarifele mai mici practicate in aceasta perioada, fata de Revelion"






Jurnalul.ro
15.000 de someri noi in 2011 si din mediul privat... Guvernul a trimis FMI o scrisoare in care anunta ca a incheiat anul 2010 cu un deficit de 6,6%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x