Antena Căutare

Romanii au cheltuit milioane de euro de Black Friday

Black Friday a adus isteria si in Romania. Cu un singur click, amatorii de reduceri au cheltuit milioane de euro intr-o zi, ca sa puna mana pe electronice si eletrocasnice ieftine. Intr-o singura ora, un magazin online a vandut cat intr-o saptamana. Iar de dimineata, lumea a dat buzna in magazine, dupa ocazii.

Amatorii de chilipiruri au stau lipiti de vitrinele magazinelor aproape o ora. Cand grilajul s-a ridicat, nimeni nu a mai avut rabdare.

De Black Friday, magazinele le-au luat ochii cumparatorilor cu reduceri si de 80%, in special la produsele care nu se vand de obicei. La unele produse, reducerile au fost doar de 1%.

Insa mirajul unui chilipir a atras ca un magnet tot romanul, in toata tara. Un singur magazin a vandut astazi 25 de tiruri pline cu masini de spalat.

Nebunia a inceput insa la miezul noptii, pe internet. La peste 135.000 de accesari pe minut, multe site-uri au cedat, insa, pana dimineata.

Domnii au fost interesati mai mult de tehnica, doamnelor le-au fugit ochii si dupa haine.

Si estimeaza ca incasarile de astazi vor depasi 10 milioane de euro, pentru un magazin online. Marii retaileri de produse electronice si electrocasnice se lauda deja cu cifre record de 2 milioane de euro, pana acum. Si ziua nu s-a incheiat, iar unele oferte sunt valabile si in weekend.

Cel mai mare parc solar din Romania se deschide saptamana viitoare, la Isaccea... Cum a evoluat nivelul de trai al romanilor in ultimii 150 de ani?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x