Antena Căutare

Românii sunt în pragul... disperării. Ce se întâmplă cu ratele. Niciodată nu a mai fost la fel

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Adrian Măniuțiu, consultant economic, a vorbit despre ratele și dobânzile româinilor.

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Adrian Măniuțiu, consultant economic, a vorbit despre ratele și dobânzile româinilor.

Românii plătesc printre cele mai mari dobânzi şi rate din Europa. Cu toate că avem, culmea, printre cele mai mici salarii, alături de bulgari, băncile ne împrumută mai scump pe noi faţă de cehi, austrieci sau unguri. Gina Vacariu a comparat care sunt costurile creditării la noi faţă de alte ţări.

În urmă cu jumătate de an, bulgarii au renunţat la Sofibor prin lege. Atunci băncile au găsit solutii: au înlocuit Sofibor cu dobânzile medii la depozite sau cu Euribor. Toate creditele au fost modificate după noile schimbări. Chiar şi aşa dobânzile sunt mai mari cu peste 2%.

Taxele și impozitele se majorează pentru acești cetățeni! Cât vom plăti în plus pentru locuințe și autoturisme... Curs valutar 21 februarie 2019. BNR, anunț despre Euro. Cât costă azi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x