Antena Căutare

Românii sunt disperați! Scumpirile de dinainte de Paște sunt uriașe: La unele alimente, prețurile au crescut cu 50%

Produsul de patiserie pentru care românii petrec zeci de minute la cozi interminabile, dimineaţa, în drum spre muncă, costă mai mult cu 50 la sută. Și nu e numai cazul covrigului. Toate astfel de produse, pe care le găsim în patiserii, vor avea prețuri mai mari, începând cu finalul lunii martie.

Produsul de patiserie pentru care românii petrec zeci de minute la cozi interminabile, dimineaţa, în drum spre muncă, costă mai mult cu 50 la sută. Și nu e numai cazul covrigului. Toate astfel de produse, pe care le găsim în patiserii, vor avea prețuri mai mari, începând cu finalul lunii martie.

Semnalele de la federaţiile alimentare, privind scumpirile alimentelor, sunt îngrijorătoare. Ar putea crește, din nou, și preţurile ouălor şi al produselor din lapte, însă de scumpiri nu vor scăpa nici legumele sau carnea.

În prag de Paște, românii vor plăti mai mult cu până la zece procente. Un litru de lapte ar urma să coste cu 30 de bani mai mult, un pachet de unt cu 80 de bani, la fel şi un cofraj cu 10 ouă.

Cel mai mult se vor scumpi, însă, produsele din carne. Cu aproape 1,5 lei mai mult pe kilogram.

VOUCHERE VACANȚĂ 2018. Veste URIAȘĂ. Mii de angajați la stat vor PRIMI BANI pentru vacanță în loc de vouchere. Vor lua p... Iarna din primăvară se va simţi din plin şi în buzunare! Facturile vor exploda în luna martie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x