Antena Căutare

Romanii sunt tentati sa emigreze in cel mai bogat loc din Europa. Secretele unei tari "ca afara"

Nu este membru al Uniunii Europene, in concluzie, nu a fost afectat de criza financiara. Exporturile si o economie puternica au facut din acest stat unul dintre cele mai bogate din lume

Norvegia devine din ce in ce mai atractiva pentru romani si asta pentru ca s-a bucurat si se bucura in continuare de cele mai constante si durabile cresteri economice, iar resursele sale sunt exploatate rational aducand numerosi investitori straini. Asa apar, evident, noi locuri de munca tentante pentru straini.

Distanta București - Oslo este de 2850 km daca mergeti spre exemplu prin Ungaria, Slovacia, Cehia, Germania și Danemarca, aceasta varianta implicand calatoria cu feribotul din Danemarca pana in Norvegia. Feribotul operat de Color Line care pleaca din Danemarca - Hirtshals ajunge in Norvegia - Larvik in 3 ore si 45 de minute si are 14 curse saptamanale.

O alternativa ar fi sa mergeti din Danemarca spre Norvegia prin Suedia, in acest fel evitand feribotul. Traseul este de aproximativ 3150 km.

Daca vreti sa va cautati o locuinta ar fi bine sa apelati la ajutorul site-urilor specializate sau sa sunati un prieten. Preturile unui spatiu inchiriat variaza. Astfel, un subsol locuibil al unui apartament in zona Oslo costa in jur de 6 500 NOK/ luna (aproximativ 4 000 RON), iar un apartament cu un dormitor porneste de la 8 500 NOK/ luna ( aproximativ 5 300 RON). La o suprafata locuibila mai mare si o zona mai centrala, chiria va fi bineinteles mai mare.

OMV Petrom a ieftinit carburantii. Vezi noile preturi!... Cursul de referinta ramane peste 4,52 lei/euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x