Căutare Live

Ruinele cu termopane de la Curtea Domneasca, introduse in circuitul turistic pentru un milion de euro

Usile si ferestrele din termopan la Curtea Domneasca de la Targoviste vor fi introduse in traseul turistic. Cel putin asa doreste primarul Targovistei, Gabriel Boriga(PDL), fapt pentru care a cerut si o finantare de un milion de euro.

Asta dupa ce un monument din secolul saptesprezece a fost „modernizat" cu termopane. Peretii monumentelor istorice din complexul Curtea Domneasca au fost distrusi de umezeala, deoarece termopanele nu au mai permis aerisirea incaperilor.

Reabilitarea Curtii Domnesti a costat 3,5 milioane de euro si a fost realizata de o firma locala, dupa ce firma spaniola care castigase intial lucrarea a intrat in faliment.

Foto:adevarul.ro

Sute de intreprinzatori greci isi muta afacerile in Bulgaria din cauza crizei... BNR a redus dobanda cheie la 5,25% pe an. Un nou minim istoric...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri