Antena Căutare

S-au depus patru oferte pentru privatizarea Oltchim

Astazi la ora 12:00 a expirat termenul de depunere a ofertelor de privatizare pentru combinatul Oltchim, de la Rm. Valcea. Pana la ora stabilita patru investitori si-au manifestat intentia de a cumpara fabrica. Printre ei s-a aflat si Dan Diaconescu, insa acesta a fost nemultumit de mersul evenimentelor reclamand faptul ca nu i s-a permis sa dubleze oferta.

Potrivit lui Remus Vulpescu, seful OPSPI, pana la data de astazi, orele 12:44, au fost depuse in cadrul procesului de privatizare a Oltchim urmatoarele oferte (in ordine cronologica):

1. PCC SE, actionar minoritar Oltchim (oferta depusa la 17 septembrie)

2. AISA Invest SA

3. SC Chimomplex SA (azi, la ora 11:56)

4. Oferta lui Dan Diaconescu (azi, la ora 12:10)

Propunerea lui Remus Vulpescu catre Comisia de privatizare a fost sa se ia in calcul toate ofertele depuse.

"Nu a fost reclamata lipsa unei oferte, a unui plic, nicio interventie fizica asupra plicurilor sigilate. Fata de aceasta imprejurare, vom trece la etapa urmatoare a procedurii de privatizare si anume deschiderea plicurilor continand documentele de participare la licitatie. Nu vom discuta despre ofertele de cumparare. Azi nu se va discuta despre pret. Toate discutiile cu caracter economic vor avea loc in urmatoarea sedinta, de maine, de la 12:00”, a afirmat Remus Vulpescu.

Citeste continuarea articolului in Jurnalul!

Leul s-a depreciat usor. Cursul BNR este de 4,5092 lei/euro... Microsoft, acuzat ca a evitat plata unor impozite de peste 6,5 miliarde de dolari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x