BREAKING NEWS. Lovitură cumplită pentru 800.000 de angajați! Guvernul a anunțat cine va beneficia, de fapt, de creșterea salariului

 
+2 click pentru
galerie

Decizie majoră luată de Guvern! Salariul minim brut pe economie va fi majorat de la 1 ianuarie până la 2.350, doar pentru cei cu studii superioare. 

Conform unei decizii luate de Guvern, majorarea salarială promisă de la 1 ianuarie 2019 se va aplica doar pentru angajații cu studii superioare şi vechime de cel puţin un an în domeniu. Executivul a renunțat astfel să acorde majorarea maximă pentru 800.000 de români care au 15 ani vechime în muncă. 

Se pare că ar fi vorba despre o înțelegere pe care Guvernul o are cu cei din mediul patronal, în condițiile în care reprezentanții patronatelor au anunțat, în nenumărate rânduri că vor trece la disponibilizări, începând cu data de 1 ianuarie 2019, dacă se va merge în continuare cu aceste majorări.

800.000 de români ar fi beneficiat, chiar dacă au studii medii, de această creștere până la 2.350 de lei. Această majorare va fi aplicată doar pentru cei cu studii superioare și un an vechime.

Hotărârea de Guvern urmează să fie discutată în ședința săptămânală a executivului.

sursa: antena3.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI